Változatos és azonnal tettre kész: az Ytong lépcsőelemek titka

A Xella Magyarország Kft. több mint 30 éve működő Ytong-Falazóelemgyárában, nem csupán téglát állítanak elő. A innovatív fejlesztések mozgatórugója minden esetben a vevői igények kiszolgálása olyan műszaki megoldásokkal, amelyekre minden kivitelező és tervező támaszkodhat. A falazóelemek azonban nem csak a névben is jelölt falak emelésére alkalmasak. Mutatunk egy praktikus opciót!

Kettő, vagy többszintes családi ház esetében érdemes az Ytong lépcsőelemeket is számításba venni, hiszen alkalmazásukkal magasabb szintre emelhető a kivitelezés minősége és időtállósága.

Vizsgáljuk meg közelebbről az előnyöket!

Gyors és egyszerű beépítés

Az Ytong lépcsőelemek kivitelezése időhatékony módon és egyszerűen megvalósítható. A kész lépcső elkészítése nem jelent több napos folyamatot, így az időn kívül munkaerőt is spórolunk vele.

Nem igényel zsaluzást és ideiglenes alátámasztást

A hagyományos lépcsők építése gyakran zsaluzást/ideiglenes alátámasztást igényel, ami bonyolult és hosszadalmas feladat. Az Ytong lépcsőelemek esetében ez a lépés kihagyható.

Ytong_lepcso_kialakitas1

Változatos kialakítás, egyedi tervek alapján

Az Ytong lépcsőelemek változatos és kreatív kialakításban érhetők el, egyedi tervek alapján is szinte minden megvalósítható. Így garantáltan olyan lépcső készül, ami tökéletesen illeszkedik az adott térhez és igényekhez.

Előregyártott méretpontos elemek

Az előre, precízen és méretpontosan legyártott elemek minden darabja pontosan illeszkednek egymáshoz, melynek köszönhetően növelhető a teljes építési folyamat hatékonysága és minősége.

Azonnal terhelhető

Az elkészített Ytong lépcső azonnal terhelhető, tehát az építést követően gyorsan használatba vehető annak kényelmi funkciója.

Ytong_lépcső_kialakítás_2

A lépcső megoldás abban az esetben is rengeteg előnyt rejt magában, ha a már meglévő családi háznak bővítésével, tetőtér beépítésével az életterét szeretné növelni. Tiszta, egyszerű, ugyanakkor praktikusabb választás lehet lépcsők utólagos kivitelezéséhez a beépítési munkák rövidebb időtartama miatt.

Az Ytong lépcső kiváló választás minden olyan projekt esetén, ahol időhatékony, strapabíró, ugyanakkor kreatív, egyedi kialakítással is tervezhető szerkezeti megoldásra van szükség.

Az Ytong lépcsőelemekkel történő tervezéshez bővebb információ itt található:

XELLA | Ytong Lépcső