Országszerte 84 építőanyag-szakkereskedéssel állunk rendelkezésre

Kedves Látogató!

Örömünkre szolgál, hogy Önt is a MATERIX Építőanyag-szakkereskedések központi, hivatalos weboldalán köszönthetjük!

A MATERIX Építőanyag-szakkereskedések a Duna Hungária építőanyag kereskedelmi szövetség 100%-ban magyar tulajdonú építőipari márkája, amelynek kötelékébe nagy múlttal rendelkező, a magyar piacon évtizedek óta jelen lévő és jelentős üzleti sikereket elért építőanyag kereskedéssel foglalkozó, döntően családi vállalkozások tartoznak.

A tagok egy része a kereskedelmi szövetség 2008. évi megalakulása előtt is üzleti, sőt gyakran ennél több, kiváló emberi kapcsolatokat ápoltak.

Hálózatunk minden tagja rendkívül széles termékpalettával, rendezett, szép környezetű telephellyel rendelkezik és tisztességes kereskedelmi gyakorlatot folytat, hogy Ön egyszerűen, átláthatóan és gyorsan juthasson testreszabott megoldásokhoz - legyen szó építkezésről vagy felújításról.

A MATERIX Építőanyag-szakkereskedések az ország számos pontján - jelenleg összesen 84 kereskedéssel - állnak rendelkezésére naprakész termékismerettel és rugalmas kivitelezési javaslatokkal.

Oldalunkon megtalálja az Önhöz legközelebb eső szakkereskedést, forgalmazott termékeinket, kiemelt akcióinkat, és részletes információkat gyártóink technológiai- és termékújdonságairól!

Böngésszen termékeink között és látogassa meg az Önhöz legközelebbi szakkereskedésünket, vagy kérjen akár előzetes ajánlatot e-mailben!

Iratkozzon fel hírlevelünkre is, hogy biztosan ne maradjon le a legjobb akciókról és újdonságokról!

Materix.Együttépítünk.

0
Telephely
0
Stratégiai beszállító
0
Részvénytulajdonos
0
év közös munka