Minden, amit tudnod kell az Otthonfelújítási támogatásról

Segítünk, hogy senkit ne érjenek meglepetések! Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a 2024. június 3-tól igénybe vehető otthonfelújítási támogatással kapcsolatban, hogy megkönnyítsük az eligazodást.

Viharos idő? Ennek a tetőnek nem kihívás!

A tetőszerkezetek és nyilvánvalóan a cserepek viharállósága sok mindentől függ, azonban a két legfontosabb, hogy milyen anyagból és milyen módon kerül felépítésre. De tényezőként jelenik-e meg általánosságban, hogy egy tető ellenálló legyen? Egyre gyakrabban, mint gondolnánk! Összeszedtünk pár hasznos tudnivalót, illetve tévhitet, amelyeket érdemes átgondolni, ha tetőépítés előtt állunk.

Új kerítés kell? Ezt tudják a WPC rendszerek!

Kevesen tudják, hogy az elegáns megjelenésű, strapabíró és karbantartásmentes, elsősorban teraszburkolatként ismert WPC elemek kerítésként is tökéletesen megállják helyüket: telepíthetőségük gyors és egyszerű, legyen szó meglévő kerítés felfrissítéséről vagy új kialakításáról.

Külső falazat, lapostető vagy terasz hatékony hőszigetelése? Igen!

A hőszigetelési követelmények folyamatos szigorodása és a mind energiatudatosabbá váló beruházói igények egyre kedvezőbb paraméterekkel rendelkező termékeket hívnak életre. A cél, hogy minél vékonyabb rétegvastagsággal tudjuk elérni a kívánt hőtechnikai szintet, tulajdonságokat. Milyen eszközök lehetnek a segítségünkre mindebben?

Kerti építmények – antikolt térkőből

Az antikolt térkövek nem csak az ódon hangulatot idéző burkolatokhoz használhatók fel. Sokoldalúságuk miatt nagyon széles körben alkalmazhatók egyéb kültéri helyiségek vagy akár kerti falazatok építésénél is.

Tetőcserép-választék: tartós is, szép is

Amikor építkezésnél és felújításnál eljön a tetőfedés pillanata, számos tényezőt megvizsgálhatunk. Azonban kiemelten fontos, hogy az időjárással szemben a választott tetőfedő anyag ellenálló és sokáig szép, pl. színtartó is legyen.