Minden, amit tudnod kell az Otthonfelújítási támogatásról

Segítünk, hogy senkit ne érjenek meglepetések! Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a 2024. július 1-től igénybe vehető otthonfelújítási támogatással kapcsolatban, hogy megkönnyítsük az eligazodást.

materix_otthonfelujitasi_tamogatas_banner_2024

OTTHONFELÚJÍTÁSI PÁLYÁZAT 2024

otthonfelujitas_reszlet_uj

MIRE PÁLYÁZHATOK?

Jogosult lehetsz a támogatásra, ha 1991 előtt épült, egy vagy többlakásos családi ház tulajdonosa vagy és ha felújításra szorulnak az alábbi épületelemek:

otthonfelujitas_kategoriak

Fontos, hogy a felújítás eredményeképp, a korábbi energiafogyasztásodhoz képest minimum 30%-os csökkenést szükséges elérni - akár egy, akár több jelölt kategória korszerűsítésével, a lényeg, hogy az energiamegtakarítás mérhető legyen.

Ha több, mint 40%-kal tudod csökkenteni az épület energiafelhasználását, akár még több támogatásra is jogosult lehetsz!

Ha tudni szeretnéd, milyen építőanyagokkal tudsz akár 30-40%-os energiamegtakarítást is elérni, kövesd a MATERIX Facebook oldalát, ahol hétről hétre hasznos felújítási tippeket osztunk meg és a legkorszerűbb építőanyagokat mutatjuk be.

MEKKORA ÖSSZEGRE PÁLYÁZHATOK?

palyazat_futamido_tamogatas

MUTATJUK, HOL, MEKKORA TÁMOGATÁST VEHETSZ IGÉNYBE!

Az állam által finanszírozott hozzájárulás attól függően változik, hol található a felújítandó épület. Keresd meg a térképen, hol van a családi házad, amire a támogatást igényelnéd! A terület színe mutatja, mekkora vissza nem térítendő támogatásban részesülhetsz! Fontos, hogy ez nem feltétlenül megyénként, hanem járásonként változhat, annak átlagjövedelme szerint.

terkep_materix_tamogatas_jaras

Érdekel a lehetőség? Akkor korszerűsítésre fel! Bármelyik feltüntetett épületelemet is szeretnéd megújítani, a MATERIX Építőanyag-szakkereskedések országos hálózatánál megtalálsz mindent, amire szükség lehet. A támogatást az MFB Bank Plusz pontokon igényelheted meg 2024. július 1-től. Az otthonfelújítási program minden információt részletesen tartalmazó hivatalos honlapja 2024. május végétől válik elérhetővé.

Szeretnél a legfrissebb építési technológiákról, anyagokról és innovációkról többet tudni?

Iratkozz fel hírlevelünkre, ahol nem csak az otthonfelújítási programmal kapcsolatban osztjuk meg az új információkat, hanem számos felújítással kapcsolatos gyakorlati és terméktippet is adunk, amelyek segítségével gyorsabban kiválaszthatod a legjobb eszközöket felújítási projektedhez.  

 

hirlevel_materix